FANOVI TO ZNAJU: Sljedeća velika stvar u Fortniteu bit će - Dragon Ball...

U popularnoj su se pucačini počeli pojavljivati znakovi sljedećeg velikog sudara franšiza. Izgleda da ćemo nakon iduće veće nadogradnje naokolo trčati s Gokuom koji nosi mitraljez.

  • HiTec

  • 12. Avg. 2022  

  • 0

Šareni svijet Dragon Balla uskoro dolazi u Fortnite. Fanovi koji su prekopavali kroz Fortniteove datoteke već neko vrijeme znaju za ovaj crossover. Epic je nakon dvotjedne ljetne pauze službeno počeo davati naznake da je kolaboracija iza ugla.

Cijeli događaj obuhvatit će mnoge aspekte Epicove igre, od novih skinova do hrpe tematskih izazova, piše Eurogamer.

Događaj počinje 16. kolovoza, na isti dan kad dolazi iduća velika nadogradnja. Riječ je o prvoj nadogradnji ovog mjeseca, nakon što se Fortniteovo osoblje vrati sa zasluženog dvotjednog odmora.

(Tportal.hr

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...