U 54. GODINI: Preminula holivudska glumica Anne Heche nakon stravične saobraćajne nesreće

Mnogi su se nadali da će se Heche oporaviti no posljednje vijesti o glumici potvrdile su njeno kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.

  • Show

  • 12. Avg. 2022  

  • 0

Američka glumica poznata po ulogama u filmovima kao što su 'Psiho', 'Donnie Brasco' i 'Cedar Rapids' protekle sedmice doživjela je stravičnu saobraćajnu nesreću. Vijest da je danas preminula potvrdila je njena porodica, nakon što je prethodno najavila da će je isključiti s uređaja za održavanje života.

Anne Heche preminula je u 54. godini nakon što su isključeni aparata za održavanje života, javlja Guardian. Aparati su pomagali vitalnim organima da funkcioniraju budući je glumica bila na listi donora organa.

Mnogi su se nadali da će se Heche oporaviti no posljednje vijesti o glumici potvrdile su njeno kritično stanje te da se glumica nalazi u komi priključena na aparat za disanje.

“Želimo zahvaliti svima koji su se molili za njen oporavak, ali i požrtvovnim ljekarima i predivnim medicinskim sestrama koji su brinuli za nju u Grossman Burn Centeru. Nažalost, Anne je u nesreći pretrpjela tešku anoksičnu povredu mozga i još je uvijek u komi u kritičnom stanju. Niko ne očekuje da će preživjeti”, u petak je rekla glumičina porodica za američki magazin People.

Podsjetimo, prošle je sedmice Anne doživjela tešku saobraćajnu nesreću. Sa svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. U kritičnom stanju prevezena je u bolnicu.

Danas su procurile fotografije glumice koja je pozirala sretna samo 21 minutu prije nego što je doživjela nesreću. Posjetila je frizerski salon Glass Hair, a vlasnik je na Instagramu podijelio njenu fotografiju te je opisao kao ljupku osobu, javlja Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...