HRVATSKA JE IZGUBILA DODIR SA REALNOŠĆU: Za pet noćenja u Splitu traže 49.000 maraka!

Nema Splita do Splita...

  • Regija

  • 12. Avg. 2022  

  • 1

Da su neki turistički radnici u Hrvatskoj izgubili dodir sa stvarnošću, to je već svima jasno, ali ova tri primjera koja smo pronašli u Splitu pokazuju kako se u Hrvatskoj stvarno svako može baviti turizmom.

Tako vlasnik jednog apartmana traži nevjerojatnih 150.149 kuna (38.950 maraka) za 5 dana noćenja u apartmanu s jednom spavaćom sobom i kaučom na rasklapanje, piše Dnevno.hr.

alt

Stan je, moramo priznati lijepo uređen, za razliku od drugog primjera u kojem vlasnik za 5 noćenja za 5 noćenja traži 188.088 kune (48.900 konvertibilnih maraka).

alt

Ovaj apartman istina ima jednu spavaću sobu više, ali i s dvije sobe teško da će naći turista koji će htjeti platiti tu cijenu. Ako želite stan bez spavaće sobe, ali ipak s krevetom, 5 dana tog zadovoljstva u Splitu ćete platiti više od 77 hiljada kuna (20.000 maraka).

Kod Donalda Trumpa je jeftinije

U istom periodu ćete 5 dana u Trumpovom hotelu u New Yorku, dvosobni apartman s pogledom na Central Park platiti ćete ‘samo’ 118.000 kuna (30.600 maraka).

U Trumpovom hotelu za 118 hiljada kuna dobijete dvije spavaće sobe s dvije luksuzne kupaonice i prekrasan i prostran odvojeni dnevni boravak koji uključuje trpezariju sa stolom za blagovanje i stolicama, spektakularnim ručno izrađenim Schonbek kristalnim lusterom i plišanim baršunastim kaučem na razvlačenje veličine queen size.

alt

Za vašu udobnost i praktičnost, apartman s dvije spavaće sobe također ima 55-inčni HDTV s ravnim ekranom i Blu-ray playerom, priključnu stanicu za iPod i potpuno opremljenu kuhinju s aparatima kompanije Sub-Zero. Svi gosti uživaju puni pristup klubu zdravlja i toplicama, kao i uslugama osobnog sluge. Apartman će također samo za vas očistiti dva puta dnevno.

U Splitu za taj novac dobijete mikrovalnu pećnicu i toaletni papir.

I ne zaboravimo i pogled na grad, jer nema Splita do Splita.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...