"OSJEĆAM SAMO...": Sin glumice Anne Heche emotivno se oprostio od majke (FOTO)

Zahvalio se svima koji su im u ovih šest dana uputili tople riječi ohrabrenja i nade.

  • Show

  • 13. Avg. 2022  

  • 0

Nakon vijesti da je preminula glumica Anne Heche, brojne poznate osobe oprostile su se od nje.

Iako je njena borba za život trajala sedam dana, trenutak u kojem je Anne Heche skinuta s aparata koji su je održavali na životu nije bio nimalo lakši njenim sinovima. Stariji, 20-godišnji Homer, oprostio se od majke dirljivom porukom u kojoj je istaknuo da se nada da je njegova majka sada "oslobođena patnje".

Glumica je bila u bolnici od 6. avgusta, nakon što se svojim Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu. Njen automobil se zapalio, a ona je zadobila teške povrede mozga i opekline po tijelu. Nakon što su ljekari porodice rekli da joj je mozak preteško ozlijeđen da bi se izvukla, porodica je odlučila donirati njene organe.

"Moj brat Atlas i ja ostali smo bez mame. Nakon šest dana nevjerojatnih emotivnih zaokreta, na kraju osjećam samo duboku tugu, bez riječi sam. Nadam se da se moja majka oslobodila patnje i da sad počinje istraživati ono što vjerujem da je njena vječna sloboda", započeo je Homer.

image

James Tupper i Anne Heche s njenim sinom Homerom

 

Zahvalio se svima koji su im u ovih šest dana uputili tople riječi ohrabrenja i nade.

"Hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja javilo mi se. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao što sam zahvalan na podršci svom tati Coleyu i mojoj pomajci Alexi koji su moja stijena u ovim trenucima. Počivaj u miru mama, volim te", poručio je Homer u izjavi koju je prenio magazin People.

Homera je Heche dobila u svom jedinom braku, onom s Coleyjem Lafoonom. Iz veze s Jamesom Tupperom dobila je danas 13-godišnjeg sina Atlasa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...