MILE KEKIN, PJEVAČ "HLADNOG PIVA", U SARAJEVU: "Ovdje se ne osjećam kao turist; Često nam prilaze zgodne žene i govore..."

Ovaj bend obilježava 35 godina postojanja.

  • Kultura

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 0

Gost specijalnog programa N1 sinoć je bio i frontmen Hladnog piva Mile Kekin koji je govorio o Sarajevu, ali i nastupima svog benda ove godine.

“Ja sam došao prije nekoliko sati i sutra ujutro moram već ići. Dosta nam je živahan raspored, posebno ljeti”, kazao je Kekin i dodao: “Svirali smo prije dosta još godina, sad se vrijeme dijeli na prije i poslije pandemije. To je bilo prije pandemije nekih 7-8 godina u zatvorenom prostoru. Nikada nismo svirali na mostu kao što ćemo večeras."

Kako dodaje, mnogo gradova se posjeti, ali jako malo ih se vidi.

“Nažalost, mi jako puno gradova posjetimo, a jako malo ih vidimo. Doduše, ja se u Sarajevu više ne osjećam kao turist”.

Sve veći fokus kako na svjetskom tako i na balkanskom filmskom nebu je na serijama.

“Od serije 'Wire' pa nadalje se jako podivljalo kada su u pitanju serije. Prednost u odnosu na filmove je što ih možeš prekinuti i pauzirati pa nastaviti, posebno ako ih kao ja često gledaš u kombijima na putu”.

Kekin je još dodao da Hladno pivo ove godine obilježava 35 godina postojanja.

“Turneja ide pod geslom '35 koncerata za 35 godina Hladnog piva'. Ja ne mogu da vjerujem da je tako brzo prošlo jer nam sada često znaju prilaziti zgodne žene i govoriti: 'Moja mama vas obožava.'" 

(N1)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...