JEDNA OD NAJSEKSI ŽENA SVIJETA POKUŠALA SE SAKRITI: Odale su je...

(...) zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri.

  • Show

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 0

Scarlett Johansson snimljena je na jahti u Hamptonsu u crvenom kupaćem kostimu u kojem je istaknula svoje zanosne obline, a nju baš rijetko imamo priliku vidjeti u ovako golišavom izdanju.

Holivudska ljepotica Scarlett Johansson uživa u ljetnim radostima sa suprugom Colinom Jostom i društvom.

Par je za odmor odabrao Hamptons, a tamo su snimljeni na jahti. Scarlett se pokuala sakriti ispod bijele šilterice i sunčanih naočala, no odale su je njezine zamamne obline koje je istaknula u crvenom kupaćem kostimu.

Ipak, glumica se nije obazirala na znatiželjne paparazze te je nastavila uživati u sunčanju, druženju i vožnji jet skijem, a usput je priredila i prizore za pamćenje.

Scarlett uspješno čuva svoju privatnost, pa je tako čak uspjela zatajiti svoju drugu trudnoću.

S Colinom, koji joj je treći suprug, prošle godine dobila je sina Cosma, dok iz braka s novinarom Romainom Dauriacom ima i sedmogodišnju kći Rose Dorothy.

Prvi suprug bio joj je glumac Ryan Reynolds, a njihov brak potrajao je od 2008. do 2011. godine.

Na popisu slavnih frajera koje je ljubila našli su se i Jared Leto, Josh Hartnett, Sean Penn i Romain Dauriac.

(Dnevnik.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...