ISPLIVALA FOTOGRAFIJA: Ovako su Borilović i njegova supruga izgledali na vjenčanju (FOTO)

Sudeći po društvenim mrežama, on je prije krvavog pira živio mirnim životom

  • Hronika

  • 14. Avg. 2022  

  • 1

Vuk Borilović je u krvavom masakru na Cetinju iz lovačke puške ubio 10, a ranio 6 osoba, prije nego što je i sam ubijen.

Sudeći po društvenim mrežama, on je prije krvavog pira živio mirnim životom, sudeći bar prema fotografijama na društvenim mrežama.

alt

Njegova supruga L. Borilović, koju je on sa njihovo troje djece poslao u Herceg Novi, objavljivala je fotografije njih i njihove djece na društvenoj mreži Facebook.

Objavila je i njihove fotografije sa vjenčanja, na kojima je ona nasmijana.

Podsjetimo, Borilović je likvidiran nakon što je počinio krvavi pir, ali još uvijek nije do kraja razjašnjeno da li je stradao od hica policajaca koji su na njega otvorili vatru, ili ga je likvidirao sugrađanin Nenad Kaluđerović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...