GRADONAČELNICA SARAJEVA BENJAMINA KARIĆ: "Naša srca i misli su uz porodice ubijenih u nezapamćenoj nesreći koja je pogodila Cetinje"

Dodala je da dijele utiske, ali i entuzijazam za nastavak njihovih tradicionalno dobrih odnosa i što više sličnih povoda za susrete širom regije

  • Društvo

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 0

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić u sarajevskoj Vijećnici sastala se sa gradonačelnicima Splita, Podgorice i Novog Pazara.

"Doprinos najznačajnijem Festivalu u ovom dijelu Evrope i unaprijeđenju saradnje sa Gradom Sarajevo, dali su i uvaženi gradonačelnici Splita, Podgorice i Novog Pazara. Bilateralni susreti sa Ivica Puljak, Ivan Vuković i Nihat Biševac u sarajevskoj Vijećnici, tokom 28. Sarajevo Film Festivala", rekla je Karić.

Dodala je da dijele utiske, ali i entuzijazam za nastavak njihovih tradicionalno dobrih odnosa i što više sličnih povoda za susrete širom regije.

"Želim kazati da su naša srca i misli uz porodice ubijenih u nezapamćenoj nesreći koja je pogodila Cetinje i prijateljsku Crnu Goru. Upućujem izraze najiskrenijeg saučešća i gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću i svim Cetinjanima", poručila je Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...