PUTINOVA MARIONETA RAMZAN KADIROV ŠALJE NOVE SPECIJALCE U UKRAJINU: "Obučeni su na ruskom vojnom univerzitetu"

"Zapadni svijet očito još uvijek ne može razumjeti jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinov teritorij izgrađen na državnom udaru i deficitu", kaže Kadirov

  • Svijet

  • 14. Avg. 2022  

  • 1

"Još jedna grupa dobrovoljaca krenula je prema specijalnoj operativnoj zoni Donbas s međunarodnog aerodroma u Groznom. Zahvaljujući sjajnoj obuci osoblja Fakulteta za obuku specijalnih snaga, dobrovoljci su odlično pripremljeni za rješavanje operativnih zadataka", naveo je jutros čečenski lider Ramzan Kadirov, prenosi B92.

Kadirov: Ovo je jaka i moćna Rusija, sarađujte s njom

"Zapadni svijet očito još uvijek ne može razumjeti jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinov teritorij izgrađen na državnom udaru i deficitu.

Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, morate preispitati ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koja je u proteklih 20 godina bila opljačkana i ponižena od strane Zapada, a danas je moćna politička struktura, reorganizirana i nepopustljiva.

Rusija zna kako steći prijatelje, a najbolji prijatelj među svim zemljama svijeta je onaj koji je pouzdan i pošten.

Ali, kako je dobro primijetio naš predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako netko poželi zalogaj iz nečije zemlje, ostat će bez zuba i do kraja života jesti sažvakanu hranu koju mu susjed servira na žlicu. Naučite biti prijatelji s Rusijom - zubi će vam zdraviji", napisao je Kadirov na aplikaciji Telegram.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...