JEZIVA SCENA: Mještani u šoku nakon što je pored groblja pronađeno SPALJENO TIJELO mladića (FOTO)

Za sada se ne zna identitet muškarca kao ni to kako je njegovo ugljenisano tijelo dospjelo na zaravan na raskrsnici šumskih puteva.

  • Hronika

  • 14. Avg. 2022  

  • 0

U naselju Loznica kod Čačka pronađen je spaljen leš muškarca, potvrdili su iz Policijske uprave u Čačku, piše Kurir.

"Tijelo je pronađeno u šumi u Loznici. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a sve dok taj postupak traje ne možemo se oglašavati o potvrdi identiteta", rekli su u policiji.

alt

Ugljenisani ostaci odjeće još su na mjestu gdje je pronađeno tijelo muškarca (Foto: Kurir)

Navodno je tijelo mlađeg muškarca pronađeno duboko u šumi koja dijeli čačansko i lozničko groblje. Ugljenisani ostaci odjeće još se nalaze na mjestu gdje je tijelo nesrećnog mladića pronašao slučajni prolaznik koji je tog prijepodneva šumskim putem šetao psa.

"Jezivo. Danas smo čuli šta se dogodilo. Ništa neobično tokom noći i jutra nismo primjetili, čak ni vatru ili dim. Staze lozničkom šumom su kraći put do oba groblja zbog čega su naročito vikendom prepune ljudi", kaže mještanka čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini groblja u Loznici.

Za sada se ne zna identitet muškarca kao ni to kako je njegovo ugljenisano tijelo dospjelo na zaravan na raskrsnici šumskih puteva.

Nezvanično, pronalazak tela mladića se povezuje sa prijavom nestanka mlađeg muškarca, ali za sada o tome nema zvaničnih potvrda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...