EDIN VIŠĆA USPJEŠNO OPERISAN U ISTANBULU: Klub objavio fotografiju iz bolnice

Ekipa Trabzonspora u petak je u okviru turske Super lige savladala Hatayspor rezultatom 1:0, a Višća je doživio povredu u 40. minuti

  • Sport

  • 14. Avg. 2022  

  • 0

Bosanskohercegovački fudbaler i igrač aktuelnog prvaka Turske Trabzonspora Edin Višća, koji je tokom utakmice prije dva dana doživio prelom ruke, uspješno je operisan u Istanbulu.

"Naš igrač Edin Višća, koji je pretrpio lom lijeve ruke na utakmici protiv Atakas Hatayspora, danas je uspješno operisan u Istanbulu. Opće stanje našeg fudbalera je dobro i planirano je da što prije započne proces rehabilitacije", saopćeno je iz kluba koji je objavio njegovu fotografiju iz bolnice.

Ekipa Trabzonspora u petak je u okviru turske Super lige savladala Hatayspor rezultatom 1:0, a Višća je doživio povredu u 40. minuti, zbog čega je bio primoran napustiti igru. Ljekarskim pregledom utvrđen je prelom nadlaktične kosti na lijevoj ruci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...