LUDNICA U LONDONU: Derbi između Chelseaja i Tottenhama nije završio na terenu, sukobili se Conte i reprezentativac Hrvatske…

Tuchel je bio ljut zbog crvenog kartona kojeg su zaradili i on i Conte, a osobito zbog ''rukovanja'' na kraju utakmice koje je preraslo u obračun.

  • Sport

  • 15. Avg. 2022  15. Avg. 2022

  • 1

Londonski derbi između Chelsea i Tottenhama završilo je rezultatom 2:2, Harry Kane je zabio pogodak u 96. minuti utakmice na asistenciju Ivana Perišića, a susret je obilježio sukob trenera Tomasa Tuchela i Antonija Contea.

Razdvajali su ih igrači, a izgleda da se sukob prelio i u tunel Stamford Bridgea. Englezi javljaju da se Mateo Kovačić sukobio s Conteom i njegovim stručnim stožerom. Navodno je Conte nešto dobacio Kovačiću koji mu nije mu ostao dužan.

Nakon utakmice Conte je bio upitan o situaciji s Mateom Kovačićem.

"To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala šta je utakmica značila ekipama, a možda i trenerima", rekao je Talijan na klupi Tottenhama.

Tuchel je bio ljut zbog crvenog kartona kojeg su zaradili i on i Conte, a osobito zbog ''rukovanja'' na kraju utakmice koje je preraslo u obračun.

Nakon utakmice je izjavio: "Mislio sam da kada se rukujete s nekim gledate u oči. On je imao drugačije mišljenje. Nije mu to bilo potrebno, ali i puno drugih stvari danas nije bilo potrebno.''

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...