„OPUSTOŠILA“ BUDŽET MLADENCIMA: Arkanova udovica na svadbi za pola sata uzela 30.000 eura!?

Kako jedna pjesma u prosjeku traje tri minuta, Arkanova udovica je za 30 minuta mogla da ih otpjeva najviše deset

  • Estrada

  • 15. Avg. 2022  

  • 1

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala na jednoj svadbi kao specijalni gost, a kako "Kurir" piše, cijena njenog honorara za samo pola sata pjevanja bila je čak 30.000 eura.

Udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana inače nastupa za veoma visoke honorare, no za razliku od „standardnih“ 25.000 eura za sat vremena pjevanja, ovoga puta ona je malo podigla cijenu.

Kada su je mladenci pozvali da bude specijalni gost, njen tim je ugovorio da bude na svadbi pola sata, a cijena za taj nastup je 30.000 eura.

Kako jedna pjesma u prosjeku traje tri minuta, Arkanova udovica je za 30 minuta mogla da ih otpjeva najviše deset, pa po takvoj računici, ovaj bračni par platio je 3.000 eura jednu pjesmu koju je Ceca otpjevala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...