SUPRUGA RATNOG ZLOČINCA: Prije nastupa Prijović u Zetri izreklamirali koncert Cece u Istočnom Sarajevu

Koncert Aleksandre Prijović, prvi od najavljena tri u sklopu turneje "Od istoka do zapada", održava se večeras u Zetri

  • Društvo

  • 28. Okt. 2023  28. Okt. 2023

  • 0

Uoči početka koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu je na led ekranima izreklamiran koncert Svetlane Cece Ražnatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, piše Klix.ba.

Koncert Aleksandre Prijović, prvi od najavljena tri u sklopu turneje "Od istoka do zapada", održava se večeras u Zetri. Iako je zakazan dosta ranije, dešava se u jeku burnih javnih rasprava i protesta građana zbog invazije izraelske vojske na Gazu i brutalnog bombardovanja civila.

alt

Najava Cecinog koncerta (Foto: Klix.ba)

S druge strane, hiljade posjetitelja večerašnjeg koncerta u Zetri prije nastupa glavne zvijezde dočekali su bilbordi koji najavljuju koncert Cece u Istočnom Sarajevu 23. decembra.

S obzirom na činjenicu da je riječ o supruzi ratnog zločinca, koja sada reklamira svoj koncert u gradu koji je četiri godine bio pod opsadom, postavlja se pitanje organizacije ove vrste promocije.

Za koncert Prijović je vladalo veliko interesovanje, a publika se počela okupljati ispred Zetre već u 18 sati. Ona će drugi i treći sarajevski koncert održati sutra, 29. oktobra i u ponedjeljak, 30. oktobra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...