NOVI IZAZOV ZA NAŠEG ARBITRA: Irfan Peljto sudi meč...

Najbolji bh. arbitar Irfan Peljto delegiran je za utakmicu play-offa za plasman u grupnu fazu Evropske lige između Genta i Omonije.

  • Zabava

  • 15. Avg. 2022  15. Avg. 2022

  • 0

Sa Peljtom u Belgiju putuje ustaljena sudijska postava. Prvi pomoćnik je Senad Ibrišimbegović, drugi asistent Davor Beljo, a za semafor će biti zadužen Miloš Gigović.

Susret je na rasporedu u četvrtak sa početkom u 20:30 sati, prenosi Faktor.

Ovo će za najboljeg bh. arbitra biti treći susret u Evropi ove sezone.

Podsjetimo, Peljto je nedavno dijelio pravdu na utakmici drugog pretkola Lige prvaka između Qarabaga i Zuricha, kao i trećeg pretkola između belgijskog St. Gilloisea i škotskog Rangersa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...