TOTALNA TRANSFORMACIJA: Popularna sarajevska glumica potpuno promijenila imidž, snimljena je na crvenom tepihu SFF-a…

Sarajevska glumica izazvala je veliku pažnju okupljenih uzvanika i fotografa na crvenom tepihu SFF-a.

  • Estrada

  • 16. Avg. 2022  

  • 0

Tatjana Šojić, bosanskohercegovačka glumica i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan", prošetala je crvenim tepihom 28. Sarajevo Film Festivala, a omiljenu glumicu rijetko ko je uspio prepoznati na prvi pogled.

Gledatelji je pamte po ulozi simpatične Marije, vlasnice kafića "San Remo" iz hit-serije.

No danas ima potpuno drugačiji imidž i frizuru. Za svečanu je prigodu odabrala bijelu elegantnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena, a spremno je pozirala pred okupljenim fotografima. 

Foto: PR SFF-a

Uz Tatjanu je crvenim tepihom prošetala i glumica Jasna Đuričić iz filma "Quo vadis, Aida", a njihovo pojavljivanje bilo je popraćeno ovacijama publike.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...