SVUGDJE STIGNE: Patrijarh Porfirije u posjeti košarkašima Srbije, poželio im sreću (FOTO)

Srbiju očekuju dueli protiv Grčke (25. avgust, Beograd) i Turske (28. avgust, Istanbul).

  • Regija

  • 16. Avg. 2022  16. Avg. 2022

  • 1

Patrijarh srpski, Porfirije posjetio je u ponedjeljak trening košarkaške reprezentacije Srbije – izabranicima i stručnom štabu selektora Svetislava Pešića patrijarh je poželio mnogo sreće i uspjeha u predstojećim izazovima.

Reprezentacija Srbije se priprema za predstojeće kvalifikacione mečeve za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Srbiju očekuju dueli protiv Grčke (25. avgust, Beograd) i Turske (28. avgust, Istanbul).

Srbija, čini se, traži svaku moguću pomoć, budući da su zbog otkaza, povreda i nemira unutar svlačionice izabranici Svetislava Pešića ostali desetkovani, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...