GLUMI S BRADOM PITTOM I SANDROM BULLOCK: Poznati sarajevski glumac fotografijom na Instagramu oduševio fanove…

Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca.

  • Show

  • 17. Avg. 2022  

  • 1

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Miraj Grbić objavio je na Instagramu najnoviju fotografiju na kojoj pozira sa svojom malenom kćeri Billie.

"Usklađeni ponedjeljak", napisao je kratko uz fotografiju.

Miraj je kćer dobio s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev Grbić prošle godine, a na društvenim mrežama bilježe svaki važan trenutak u životu kćerkice.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Par se 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje Miraj posljednjih godina gradi karijeru, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train" u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...