BURNE REAKCIJE NAKON ISPADA VISOKOG PREDSTAVNIKA CHRISTIANA SCHMIDTA U GORAŽDU: Njemačka europarlamentarka u nevjerici - „Građani Bosne i Hercegovine dobili su ovo…“

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa visokog predstavnika Christiana Schmidta u Goraždu.

  • Politika

  • 18. Avg. 2022  18. Avg. 2022

  • 14

Njemačka političarka Delara Burkhardt, SPD-ova zastupnica u Europskom parlamentu, u nevjerici je reagirala nakon ispada visokog predstavnika Christiana Schmidta u Goraždu.

„Ono što bosanskohercegovačko civilno društvo treba od međunarodne zajednice: solidarnost u borbi protiv rasne podjele u zemlji i za demokratsku izbornu reformu. Šta ona dobiva, upitala se njemačka europarlamentarka podijelivši na društvenim mrežama snimak iz Goražda:

Podsjetimo, visoki predstavnik Christian Schmidt prilikom posjete Goraždu izgubio je živce pred kamerama, nakon pitanja novinarke.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...