POVRIJEĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD PRNJAVORA: Djevojčica helikopterom prebačena na liječenje u Beograd

Djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu, saopšteno je iz Helikopterskog servisa.

  • Hronika

  • 27. Avg. 2022  

  • 0

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske transportovali su danas iz Banjaluke u Beograd na dalje liječenje djevojčicu koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora.

Djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu, saopšteno je iz Helikopterskog servisa.

Pripadnici Helikopterskog servisa su nakon uspješno izvršene operacije gašenja požara na planini Leotar, hitno upućeni za Banjaluku radi transporta u Beograd četvorogodišnje djevojčice D.Đ. koja je juče nastradala u saobraćajnoj nesreći i zadobila opekotine drugog stepena koje su zahvatile 70 odsto tijela, te prelom lijeve potkoljenice uz elektrolitni dizbalans, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je današnji vazdušni medicinski transport 46. uspješno izvedeni transport u ovoj godini koji su pripadnici Helikopterskog servisa izvršili zajedno sa ljekarima i medicinskim tehničarima Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...