DINO MERLIN PONOVO U HRVATSKOJ: Najavljena tri velika koncerta u oktobru, evo i u kojim gradovima

Ulaznice su već puštene u prodaju.

  • Estrada

  • 29. Avg. 2022  29. Avg. 2022

  • 4

Nakon pune četiri godine nestrpljivog iščekivanja, sarajevski pjevač Dino Merlin vraća se konačno hrvatskoj publici u velikom stilu.

Nakon što je u subotu odradio zadnji dan slovenske turneje u Velenju, na radost brojnih obožavatelja, najavio je tri velika koncerta u oktobru gdje će u tri sedmice prirediti nesumnjivo nezaboravan muzički doživljaj u tri velike dvorane.

U dvorani Mladost u Rijeci nastupit će 8. oktobra, sedam dana kasnije 15.10. u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a treću subotu zaredom, 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem online platforme Adriaticket i na ostalim prodajnim mjestima, a ako je suditi po dosadašnjem interesu u prvih nekoliko sati, sve će karte planuti u rekordnom roku, prenosi Jutarnji.hr. 

Ovaj glazbeni čarobnjak nastupao je već u ovim dvoranama u sklopu svoje prethodne turneje "Hotel Nacional" nakon čega se okitio titulom rekordera; napunivši sve navedene dvorane kao nitko prije njega.

Jer, kao jedan od omiljenih kantautora ovih prostora, Dino Merlin uz pregršt emocija, svojoj publici potrudi se uvijek omogućiti i novi, neviđeni scenski spektakl.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...