JENNIFER LOPEZ OTKRILA DETALJE S VJENČANJA: "Ben nije znao..." (FOTO)

Sredinom jula Jennifer Lopez udala se za Bena Afflecka u Las Vegasu, a nedavno su organizirali i slavlje za bliže prijatelje i obitelj.

  • Show

  • 02. Sep. 2022  

  • 1

Na svojoj stranici On The JLo otkrila je detalje ceremonije.

Do oltara je hodala uz pjesmu True Companion Marca Cohna, za koju su ona i Ben zaključili da je "savršena ljubavna pjesma za vjenčanje" kada su se zaručili prije 20 godina. 

"Iako Ben nije znao, zamolila sam Marca da ga iznenadi pjevajući je na našem vjenčanju i bio je divan i velikodušan što je došao", napisala je Jennifer Lopez. Njihova djeca iz prethodnih brakova do oltara su hodala uz pjesmu The Things We've Handed Down.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...