BOGU – PLAKAT: Pogledajte kakvim se sve predizbornim sloganima i plakatima hvale političke partije u BiH i ko je dotakao dno… (FOTO)

Fotoreporter „Slobodne Bosne“ na ulicama Sarajeva zabilježio je neke od najzanimljivijih plakata s izbornim sloganima.

  • Vijesti

  • 03. Sep. 2022  03. Sep. 2022

  • 19

Bosna i Hercegovina je od jučer ujutro prekrivena predizbornim plakatima, a političke partije angažirale su veliki broj članova i volontera za njihovo postavljanje.

Fotoreporter „Slobodne Bosne“ na ulicama Sarajeva zabilježio je neke od najzanimljivijih plakata s izbornim sloganima.

I dok se neki političari poput lidera SDA biračima obraćaju pozdravom, drugi, poput bivšeg SBB-ovog ministra kulture KS Mirvada Kurića s plakata poručuju kako će od Sarajeva napraviti Dubai.

Posebno su upadljivi plakati SBB-a, retuširana i izvještačena lica amaterski obrađena u Photoshopu, ali ima i plakata koji su urađeni po svjetskim standardima.

Uostalom, zavirite u našu fotogaleriju i uvjerite se i sami ko je ovoga puta spremno ušao u kampanju, a čiji su plakati „dotakli dno“.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...