"DALI SMO SVE OD SEBE": Džanan Musa o današnjoj utakmici, ali i o narednom susretu protiv Slovenije

"Imamo najbolje navijače, hvala svima što su došli. Nadam se da su prepoznali da ostavljamo srce na terenu i nastavljamo dalje jako. Idemo se boriti”, rekao je.

  • Sport

  • 03. Sep. 2022  03. Sep. 2022

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u drugom kolu grupne faze Eurobasketa od selekcije Njemačke sa 92:82.

Najbolji pojedinac u našem timu bio je Džanan Musa, a nakon susreta osvrnuo se na sam rezultat.

“Mi smo dali sve od sebe. Ostavili smo sve na terenu i mi smo ekipa koja može igrati sa svima. Imamo kvalitete, a ovu utakmicu ćemo što prije zaboraviti i nastaviti dalje”, jasan je Musa.

Gdje nam je najveća šansa u narednim utakmicama?

“Sve su šanse podjednake, ali treba ići utakmicu po utakmicu. Sutra protiv Slovenije dajemo sve od sebe kao da je zadnja i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti”, rekao je Musa.

Poslao je sjajni košarkaš Real Madrida poruku navijačima koji su dali sve od sebe na tribinama dvorane u Kelnu.

“Mi smo bili bolji. Njih je bilo 15 hiljada više, a nisu nas nadjačali. Imamo najbolje navijače, hvala svima što su došli. Nadam se da su prepoznali da ostavljamo srce na terenu i nastavljamo dalje jako. Idemo se boriti”, zaključio je Musa za N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...