DŽANAN MUSA PRED KIPAR: "Respektujemo protivnika, spremamo se kao da je finale Svjetskog prvenstva" (VIDEO)

“Sada smo kompletirani"

  • Sport

  • 20. Feb. 2024  20. Feb. 2024

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u tuzlanskom Mejdanu priprema se za početak kvalifikacija za Eurobasket.

Zmajevi će u petak igrati protiv reprezentacije Kipra.

Džanan Musa, član Real Madrida i reprezentativac Bosne i Hercegovine kaže da se misli kako je najbitnija prva utakmica za našu reprezentaciju. 

“Sada smo kompletirani. Očekujemo tu prvu utakmicu protiv Kipra. Respektujemo protivnika, ne znamo puno o njima, ali pripremit ćemo se kao da je finale Svjetskog prvenstva. Mislim da je za nas najbitnija ta prva utakmica i od toga treba da gradimo te naše kvalifikacije. Pokušat ćemo da ostvarimo pobjedu pa onda da se pripremamo za utakmicu protiv Francuske”, rekao je Musa.

Meč između Kipra i Bosne i Hercegovine bit će odigran u petak, 23. februara sa početkom od 18 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...