PRONAĐEN VOZAČ KOJI JE UDARIO PJEŠAKA: Uznemirujuća fotografija sa mjesta nesreće

Nakon nezgode povrijeđenom pješaku u pomoć su najprije priskočili savjesni građani.

  • Hronika

  • 03. Sep. 2022  03. Sep. 2022

  • 0

Banjalučka policija pronašla je vozača koji je jutros fijatom udario pješaka u banjalučkom naselju Starčevica i udaljio se sa mjesta nezgode.

ATV nezvanično saznaje da je za volanom fijata bio 84-godišnji P.Đ.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrđeno nam je da se nezgoda dogodila i da je pješak zadobio lakše povrede.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka će biti dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio Krivično djelo 'Nepružanje pomoći povrijeđenom licu", rečeno je za ATV u Policijskoj upravi Banjaluka.

Podsjećamo, nakon nezgode povrijeđenom pješaku u pomoć su najprije priskočili savjesni građani.

Na društvenim mrežama objavljene su uznemirujuće fotografije sa mjesta udesa na kojima se vidi čovjek koji leži na ulici, dok je asfalt oko njega krvav.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...