UTOPIO SE 19-GODIŠNJAK U DRINI: Zahvatila ga jaka struja, prijatelji mu nisu mogli pomoći...

Zbog slabe vidljivosti potraga će biti nastavljena sutra u ranim jutarnjim satima.

  • Hronika

  • 03. Sep. 2022  03. Sep. 2022

  • 0

Na mjesto događaja odmah su izašle ekipe policije i pripadnici Gorske službe spašavanja Bijeljina, koji su uz pomoć čamaca i drona krenuli u potragu za utopljenikom

Centru javne bezbjednosti Bijeljina danas oko 16.50 sati prijavljeno je da se u rijeci Drina, u blizini Pavlovića mosta, utopilo jedno lice.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o 19-godišnjem mladiću (2003. godište) iz sela Čengić kod Bijeljine, koji je bio u društvu sa još dvije mlađe osobe.

Kako BN nezvanično saznaje, mladić je bio neplivač, a pokušaj njegovih prijatelja da ga spasu nije uspio. Jaka struja i matica su ga zahavatile, te se brzo našao pod vodom.

Na mjesto događaja odmah su izašle ekipe policije i pripadnici Gorske službe spašavanja Bijeljina, koji su uz pomoć čamaca i drona krenuli u potragu za utopljenikom.

Zbog slabe vidljivosti potraga će biti nastavljena sutra u ranim jutarnjim satima, rečeno je nezvanično BN-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...