MOĆNA BARCELONA PROTUTNJALA SEVILLOM: Novo poniženje za Miralema Pjanića, pogledajte golove (VIDEO)

Barcelona je utakmicu odlučila u prvom poluvremenu kada je postigla dva pogotka.

  • Sport

  • 04. Sep. 2022  

  • 0

Treću pobjedu u sezoni upisali su nogometaši Barcelone koji su u gostima, u 4. kolu La Lige, s lakoćom savladali Sevillu sa 3:0. Barcelona je utakmicu odlučila u prvom poluvremenu kada je postigla dva pogotka. U 21. minuti je Lewandowski sjajno prebacio domaćeg golmana Bona, ali je Fernando spasio domaću mrežu izbivši loptu s vratarske linije. No, samo ju je centrirao Raphinhi na glavu koji pogađa za 1:0.

U 36. minuti donedavni igrač Seville Kounde je odlično ubacio prema Lewandowskom koji je loptu majstorski zaustavio prsima i poluvolejem pogodio za 2:0. Inače, Kounde je bio dvostruki asistent protiv svog bivšeg kluba jer je namjestio i treći pogodak koji je dao Eric Garcia.

Miralem Pjanić (32) je još jednu utakmicu Barcelone odgledao s klupe za rezervne igrače, s obzirom da ga trener Xavi Hernandez nije uvodio u igru.

Pjanić u novoj sezoni nije odigrao niti jednu minutu za tim Barcelone.

Obistinila se tako najava trenera Xaxija uoči utakmice, kada je kazao da će Miralem Pjanić biti tek treća zamjena za Busquetsa.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...