BIVŠA PREMIJERKA HRVATSKE: Jadranka Kosor objavila fotografiju s Ćirom Blaževićem i poslala dirljivu poruku

Ćiro Blažević se već godinama bori s karcinomom.

  • Regija

  • 04. Sep. 2022  

  • 1

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor objavila je danas na svom Twitter profilu forografiju sa legendarnim Travničaninom i fudbalskim stručnjakom Miroslavom Ćirom Blaževićem. Sudeći prema fotografiji, oboje su bili dobro raspoloženi.

“Prijateljstvo je kad se možeš u tuzi nasloniti, u nevolji osloniti.

Prijateljstva su kad se prašta i razumije. Kad je dobro i još snažnije kad nije. I nakon mnogih godina”, napisala je Kosor.

Ćiro Blažević se već godinama bori s karcinomom. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine, dva puta je pobijedio, ali se opet vratila prošle godine.

Inače, treba napomenuti i da će se svjetska premijera dokumentarnog filma Irene Škorić o Miroslavu Ćiri Blaževiću, nastalog u produkciji Sportske televizije kao prvog filma serijala Legende hrvatskog sporta – nepoznato o poznatima, održati 8. septembra 2022. u Kaptol Boutique Cinema.

Cilj serijala koji počinje s Miroslavom Blaževićem jest promocija hrvatskog sporta i upoznavanje šire javnosti sa životom u sportu, pri čemu je Ćiro istinska legenda.

"Pokušali smo se odmaknuti od svakodnevnog načina obrađivanja sportskih tema o poznatim sportašima, napraviti nešto posve drugačije. Cilj je bio zagrepsti ispod površine i napraviti nešto u formatu na koji publika nije navikla i mislim da smo u tome uspjeli.

Odabrali smo Ćiru za prvu epizodu serijala jer nismo sumnjali da će karizmom odmah osvojiti publiku kao što je i prilikom snimanja osvojio cijelu našu Filmsku ekipu.

Oduševila me njegova apsolutna posvećenost poslu i to što je on vjerojatno najveći medijski talent u Hrvatskoj.

Prirodan je i spontan, pristupačan, jednostavan i duhovit, što je zapravo i odgovor na pitanje zašto ga ljudi toliko vole“, istaknula je Irena Škorić, redateljica i scenaristica filma – prenosi Story.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...