TUŽNA VIJEST IZ MOSTARA: Preminula djevojčica iz Konjica, naložena obdukcija tijela...

Do nesreće je došlo 3. septembra u večernjim satima.

  • Hronika

  • 06. Sep. 2022  

  • 0

Djevojčica (11) iz Konjica koja je u subotu teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u selu Luka kod Nevesinja, preminula je jutros u mostarskoj bolnici.

Iz Univerzitetske kliničke bolnice Mostar potvrdili su ovu tužnu vijest, te saopćili da je djevojčica preminula nekoliko sati poslije ponoći.

- Djevojčica je preminula  u ponedjeljak oko dva sata na Odjelu za intenzivnu jedinicu neurohirurške anestezije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar – rekli su iz ove ustanove.

Kako se nezvanično saznaje, ona je bila u posjeti rodbini u selu Luka, a automobil kojim je upravljao S. G. ju je udario dok je šetala putem.

Do nesreće je došlo 3. septembra u večernjim satima.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje je naredio obdukciju tijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...