BOLAN PORAZ JOSEA MOURINHA: Pogledajte kako je favorizirana Roma u 94. minuti izgubila od bugarskog prvaka

Nakon odličnog otvaranje sezone drugi je ovo poraz Rome u nizu.

  • Sport

  • 09. Sep. 2022  

  • 0

Nogometaši Rome, prošlosezonski osvajači Konferencijske lige, porazom 1-2 kod bugarskog Ludogoreca otvorili su natjecanje u Europskoj ligi.

Bugarski prvak poveo je u 72. minuti golom Brazilca Caulyja. Činilo se da će Rimljani izbjeći poraz kada je Šomurodov izjednačio u 86. minuti, ali Brazilci su te večeri bili kobni po Romu te je u 88. minuti igrač s klupe, Nonato, zabio za konačnih 2-1 Bugara.

Nakon odličnog otvaranje sezone drugi je ovo poraz Rome u nizu. Prošlog vikenda momčad Josea Mourinha je izgubila s 0-4 na gostovanju kod Udinesea u Serie A.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...