MONSTRUOZNO: Dvije verzije likvidacije vođe škaljaraca u Istanbulu…

Vukotić je slovio za prvog čovjeka škaljarskog klana koji je u višegodišnjem sukobu sa kavačkom grupom.

  • Regija

  • 09. Sep. 2022  

  • 1

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je jučer u Turskoj, a kako prenose mediji, postoje dvije verzije likvidacije. Prema prvoj, ubijen je dok se nalazio na motoru, dok je prema drugoj ubijen u automobilu. Obje su se, navodno, dogodile pred očima njegove partnerice.

Prema pisanju portala Dan, Vukotić je ubijen na motoru.

Navodno je u trenutku likvidacije bio na motoru s djevojkom M.M., piše Dan.

S druge strane, Kurir prenosi da je Jovan Vukotić ubijen naočigled supruge Maše M. i njihove maloljetne kćerkice u Istanbulu.

"Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kome su bili Vukotić, njegova supruga i kćerkica", piše taj portal.

Drugi detalji ubistva nisu poznati.

Podsjetimo, Vukotić je slovio za prvog čovjeka škaljarskog klana koji je u višegodišnjem sukobu sa kavačkom grupom. U ratu klanova, od 2014. godine, ubijeno je više od 50 osoba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...