JELENA TRIVIĆ ISMIJALA DODIKA: "Potpuno se pogubio, ne zna šta govori!" (VIDEO) 

U SNSD-u postoji nekoliko ozbiljnih potencijalnih kandidata, koje bi bilo znatno teže pobijediti na izborima. Na sreću, ta stranka je odlučila da njen kandidat bude Dodik". 

  • Politika

  • 09. Sep. 2022  09. Sep. 2022

  • 0

"Kad uz pomoć stranih tenkova, ambasada i špijuna dođeš na vlast, onda si osuđen na to da ti se ostatak političke karijere priviđaju ambasade i špijuni", napisala je na društvenim mrežama Jelena Trivić, navodeći da "jučerašnja Dodikova izjava o 40 britanskih špijuna koji 'hodaju po terenu i vrše pritisak na narod' najbolje govori o stanju očaja u kojem se on trenutno nalazi zbog gubitka vlasti". 

Jelena Trivić je podsjetila da su unutar njenog izbornog štaba prije početka kampanje raspravljali o tome koliko će dugo Dodik moći biti njena ozbiljna konkurencija u kampanji. 

"Na kraju smo procijenili da će se on dobro držati do polovine kampanje. Sada vidim da je ta procjena bila pogrešna, jer je nakon samo sedam dana kampanje evidentno da se Dodik potpuno pogubio i da ne zna šta govori", kazala je Trivić i dodala: 

"I prije nego što je SNSD zvanično donio odluku da Dodik bude kandidat za predsjednika Republike Srpske, govorila sam da upravo njega priželjkujem za protivkandidata. Sada je jasno i zašto. U SNSD-u postoji nekoliko ozbiljnih potencijalnih kandidata, koje bi bilo znatno teže pobijediti na izborima. Na sreću, ta stranka je odlučila da njen kandidat bude Dodik". 

"Za razliku od Dodika, koji poslije svake posjete nekoj od stranih ambasada pokloni sumnjivim stranim investitorima po jedno strateško preduzeće Republike Srpske, ja imam namjeru svoju kancelariju ostaviti otvorenom isključivo za Ambasadu Republike Srbije, i to 24 časa. Uostalom, to i nije strana ambasada nego naša ambasada", konstatovala je Jelena Trivić na društvenim mrežama. 

Uz objavu, ona je postavila i Dodikovu izjavu o dolasku 40 britanskih špijuna: 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...