LEGENDARNI DARIJO SRNA PROKOMENTARISAO ODLUKU FSBiH: "Vjerujem u tebe, NO GAME"

Srna je objavio Instagram story na kojem je pokazao svoju ljubav prema BiH, ali i jasno stavio do znanja da vjeruje se ta fudbalska utakmica protiv Rusije neće odigrati.

  • Sport

  • 10. Sep. 2022  

  • 0

Legendarni hrvatski reprezentativac Darijo Srna na društvenim mrežama je prokomentarisao odluku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) da reprezentacija BiH igr prijateljsku utakmicu sa Rusijom. Objavljivanjem jedne fotografije poslao je snažnu poruku.

Srna je objavio Instagram story na kojem je pokazao svoju ljubav prema BiH, ali i jasno stavio do znanja da vjeruje se ta fudbalska utakmica protiv Rusije neće odigrati.

“Vjerujem u tebe BiH”, napisano je ispod srca u bojama bh. zastave, a pri dnu objave je na engleskom napisano “Ne utakmici”, uz emotikon mišića što u prijevodu može značiti da je želio potaknuti sve one koji su protiv odigravanja ove utakmice da izvrše pritisak na nadležne.

Osim tog, Srna je dalje podijelio u storyjima i izjave bh. reprezentativaca, poput Edina Džeke, Miralema Pjanića i Ervina Zukanovića koji su za bh. medije izjavili da ne žele igrati protiv Rusije, uz emotikone razne emotikone podrške.

Srna je inače velika legenda ukrajinskog Shakhtara u kojem trenutno objaša funkciju sportskog direktora, ali je također ostavio i veliki trag igrajući u ovom klubu.

Iz Ukrajine su se također oglašavali dva puta. Prvi put su poslali poruku reprezentaciji BiH, a druga je bila upućena fanovima u BiH.

Podsjećamo, NS BiH je prihvatio poziv Rusije za odigravanje prijateljskog meča. Iz UEFA-e su kazali da nemaju ništa protiv jer nisu nadležni za ovu vrstu utakmica.

Meč Rusija – Bosna i Hercegovina trebao bi biti odigran u novembru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...