OVO SU MLADIĆI KOJI SU STRADALI: Trojica momaka poginuli na licu mjesta, najmlađi imao samo 19 godina (FOTO)

Trojica momaka stradali su na licu mjesta, dok je četvrti podlegao povredama u bolnici.

  • Hronika

  • 11. Sep. 2022  

  • 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 na magistralnom putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

Vozilo se kretalo iz pravca Užica, na izlasku iz pravine kod kamenoloma Surduk je, najvjerovatnije uslijed velike brzine, prešlo preko tri kolovozne trake i udario u betonske odbojnike koji su se od siline udarca prevrnuli, prenosi Blic.

alt

Terenac je zatim nastavio da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stijenu pored puta, a zatim je naglo skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo.

Trojica momaka stradali su na licu mjesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...