PRONAĐENO TIJELO MUŠKARCA, DRUGI OZLIJEĐEN: Kolegu ubo hemijskom olovkom, pa sebi presudio?

Povrijeđeni je prevezen u bolnicu na pružanje ljekarske pomoći, a na mjestu događaja ljekari su utvrdili da je drugi povrijeđeni muškarac mrtav.

  • Hronika

  • 12. Sep. 2022  12. Sep. 2022

  • 0

Splitska policija istražuje što se u ponedjeljak dogodilo u splitskoj Kopilici gdje je oko 14 sati pronađen jedan povrijeđen, a drugi mrtav muškarac.

Kako su kratko izvijestili medije, policija je primila dojavu da je na području Kopilice povrijeđen muškarac, najvjerovatnije oštrim predmetom. Povrijeđeni je prevezen u bolnicu na pružanje ljekarske pomoći, a na mjestu događaja ljekari su utvrdili da je drugi povrijeđeni muškarac mrtav.

"Mjesto događaja je osigurano te se preduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja", kratko je rekla policijska glasnogovornica Antonela Lolić.

Neki lokalni mediji navode da se radi o zaposlenicima špediterske agencije, da je jedan ubo drugoga u vrat hemijskom olovkom nakon čega se bacio s vrha zgrade.

O čemu se tačno radi, te na koji način je povrijeđen prvi muškarac i umro drugi, utvrdit će policija, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...