SULJAGIĆ OŠTRO NAKON ŠTO JE MILANOVIĆ NEGIRAO GENOCID: "Uredu predsjednika Hrvatske, mater vam..."

Uredu predjednika Hrvatske, j...m vam mater, poručio je Suljagić.

  • Vijesti

  • 13. Sep. 2022  13. Sep. 2022

  • 31

Ponovna izjava predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića u kojoj negira genocid u Srebrenici, očekivano izaziva žučne reakcije u BiH. On je ovu izjavu, prema tvrdnjama lista Danas, izrekao u toku ručka na samitu Procesa Brdo-Brijuni na Brdu kod Kranja.

- Ima raznih genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, navodno je na tom ručku izjavi Milanović.

Očekivano, jedna od najoštrijih reakcija stigla je od direktora Memorijalnog centra Potočari-Srebrenica Emira Suljagića, koji je uspio preživjeti genocid počinjenu u Srebrenici, a u kojem je izgubio najbliže članove porodice.

- Zoran Milanović bi bio obična ljudska slina kad ne bi bio fašističko smeće. I evo zašto vam Izborni zakon nikad neće proći: jer ovaj put znamo da je to uvod u novu i masovniju Srebrenicu. I da, Uredu predsjednika Hrvatske, j...m vam mater, napisao je Suljagić na Twitteru.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...