ŽELJKO MITROVIĆ SVE PRIZNAO: "Kad god sam pijan napravio neko sra*e, ja sam prvo njoj priznao..."

Baka Prase tvrdi da će objaviti nove dokaze o Mitrovićevom navodnom odnosu s maloljetnicama, nakon čega se oglasio gazda TV Pinka.

  • Estrada

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

Sukob Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne smiruje se ni danima kasnije, a vlasnik televizije Pink odgovorio je na nove optužbe jutjubera. 

Baka Prase tvrdi da će objaviti nove dokaze o Mitrovićevom navodnom odnosu s maloljetnicama, nakon čega se oglasio gazda TV Pinka.

"Hahaha, Baka opet netalentovano predvidiv! Sto se tiče Andrijane, ona ima 26 godina i nikada nisam bio s maloletnicom, za razliku od tebe, pedofilčino jedna", napisao je Mtrović, pa pomenuo i suprugu Milicu Mitrović. 

"Milicu ludački volim, jer kad god sam pijan napravio neko sra*e, ja sam prvo njoj priznao i tu mi je oprostila pola, jer sam priznao bez prinude, a drugu polovinu sam izdržao pod se*sualnim sankcijama! Nego, šta ćemo sa više od tvoja 3 miliona utajenog poreza, dokumentacija već u tužilaštvu! UPS!", poručio je Željko Mitrović.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...