OŠTRO IZ BANJE LUKE: „Milanoviću zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu, primijeniti identičan mehanizam kao u slučaju Šešelja“

I postavlja se pitanje zašto do sada predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu? 

  • Mini market

  • 14. Sep. 2022  

  • 9

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a BiH Aleksandar Vuković poručuje da je uspostava karaktera poštivanja BiH najvažnije pitanje. Vuković je poslao oštru poruku onima koji to ne žele.

-Po ovoj našoj Bosni vršlja ko kako hoće, priča šta hoće, vrijeđa najgore što može i umire od smijeha od "oštrih" reakcija kada se je već sve gotovo! I tako decenijama! 

A stvar je tako jednostavna!  Primjeniti identičan mehanizam zabrane ulaska u Bosnu i Hercegovinu kao što je u slučaju Vojislava Šešelja! 

I postavlja se pitanje zašto do sada predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu? 

Za tu odluku nema prepreke, niti entitetskog veta!  Bosna i Hercegovina apsolutno nema istinskog državnika, te plaćamo veliku cijenu  rođačko-kumovskih, te poslovno-švercerskih relacija i spojenih posuda niskobudžetskih političara koji su trenutno na sceni! 

I nema političara iz Hrvatske i Srbije koji u jednoj ruci ne zloupotrebljava diplomatski bonton, a da u drugoj  ne drži napalm da sprži Bosnu i Hercegovinu! 

Uspostavljanje karaktera poštivanja Bosne i Hercegovine je pitanje svih pitanja, poručio je Vuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...