"TO JE BILO ONO ČEGA SAM SE BOJAO...": Pogledajte kako su navijači Bayerna dočekali Roberta Lewandowskog...

"To je bilo ono čega sam se bojao, ali odali su poštovanje čovjeku koji je bio fantastičan za ovaj klub", komentirao je doček Lewandowskog legendarni bivši vratar Manchester Uniteda i danske reprezentacije Peter Schmeichel.

  • Sport

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

Sve ljubitelje nogometa zanimalo je kako će navijači Bayerna dočekati poljskog napadača koji je ljetos Bayern zamijenio s Barcelonom.

Žrijeb Lige prvaka spojo je Barcelonu i Bayern u istoj grupi, a Bavarci su sinoć u Munchenu slavili rezultatom 2:0.

Prije samog zagrijavanja Lewandowski je čekao posljednji trenutak da izađe na travnjak, a onda je uslijedio veliki pljesak. Iako se mogao čuti pokoji zvižduk, većina navijača Bayerna je svog donedavnog ljubimca dočekala aplauzima, a on im je uzvratio na jednak način.

"Na dramatičan način Robert je čekao posljednji trenutak da izađe. Kao što možete vidjeti, okretao se oko sebe i zapljeskao, a nekih 20-ak sekundi kasnije kada je službeni spiker pročitao njegovo ime cijeli stadion mu je zapljeskao. Nije bilo negodovanja s tribina. To je bilo ono čega sam se bojao, ali odali su poštovanje čovjeku koji je bio fantastičan za ovaj klub", komentirao je doček Lewandowskog legendarni bivši vratar Manchester Uniteda i danske reprezentacije Peter Schmeichel.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...