SRAMNE IZJAVE SNS-ovog POLITIČARA: Aleksandar Martinović laže da Vučić nije rekao "za jednog Srbina ubićemo 100 Muslimana" (VIDEO)

Martinović je rekao da je evropejcima i demokratama za rat bio kriv Milošević, te da pošto njega više nema, sada je za sve kriv Aleksandar Vučić.

  • Regija

  • 14. Sep. 2022  14. Sep. 2022

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je u utorak na posebnoj sjednici Skupštine Srbije "Izvještaj o pregovaračkom procesu sa državom Kosovo", od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine. Danas je sjednica nastavljena, a izlaganje Aleksandra Martinovića, poslanika SNS zaprepastilo je sve koji gledaju uživo prenos, piše  Nova.rs.

Naime, Martinović je govorio o Kosovu i Metohiji, o razgovoru Vuka Jeremića, tada savjetnika predsjednika Srbije Borisa Tadića i Milana Roćena, tadašnjeg ambasadora Srbije i Crne Gore u Moskvi oko organizovanja smještaja na Svetom Stefanu u Crnoj Gori koji je prije dvije godine postao javan.

On je čitao transkript razgovora, a zatim i psovku koju je predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić tada izgovorio: "Je*eš ga, je*a*mo majku Srbiji i Crni Gori".

Poslanik SNS je zatim pomenuo i poslanika Šaipa Kamberija jer je citirao Latinku Perović za koju je rekao da je obrazovana žena, ali da ne može da izađe iz paradigme da su za raspad Jugoslavije i građanski rat krivi samo Srbija i srpsko rukovodstvo na čelu sa Slobodanom Miloševićem, Srpska akademija nauka i umjetnosti, kao i Srpska pravoslavna crkva.

Martinović je rekao da je evropejcima i demokratama za rat bio kriv Milošević, te da pošto njega više nema, sada je za sve kriv Aleksandar Vučić.

"Više nema Miloševića, jer po svemu sudeći ubijen u Haškom tribunalu, zbog lošeg liječenja, pronašli ste novog Miloševića ovoga puta u liku Aleksandra Vučića koji je za vas evropejce koji ste se uvek zalagali za mir, rathnohuškač, kriv za rasprad Jugoslavije, slagali ste da je rekao da za jednog ubijenog Srbina treba ubiti stotinu Musliman", slagao je Martinović, a da nije trepnuo, pa nastavio:

"Dakle, jedini koji je kriv za rat je bio Milošević, kada je umro Milošević kriv je Vučić. To je ta paradigma Druge Srbije“, rekao je Martinović.

Čini se da Aleksandar Martinović misli da građani imaju amneziju, te da se mnogih dešavanja i izrečenog ne sjećaju. Međutim, sam Aleksandar Vučić demantuje Martinovića.

Da se prisjetimo i osvježimo pamćenje poslaniku:

A zatim je riječ dobio predsjednik Srbije.

Naime, on je rekao da je mnogo naučio iz obraćanja Aleksandra Martinovića i zahvalio mu se zbog svega što je rekao, ali i opomenuo što je zloupotrebio prisluškivane razgovore, rekavši "da to može da koristi Tužilaštvo, i da ovako nije fer".

"Ne smijemo to da radimo. Moje dijete snimaju po kafiću, ali mi to nikada ne smijemo da radimo. SNS mora da se razlikuje od opozicije, i da poštuje pravo na privatnost i da bude ‘mnogo ozbiljnija'“, kazao je predsjednik Martinoviću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...