PAPARAZZI U AKCIJI: Slavna glumica ne stidi se svojih atributa, bez grudnjaka je prošetala balkonom...

Upoznali su se 2012. godine na snimanju kontroverznog filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili snimajući scene seksa i započeli vezu. 

  • Estrada

  • 15. Sep. 2022  

  • 0

Glumački par Shia LaBeouf i Mia Goth trenutno uživaju na odmoru u Italiji u mjesto Portofino, a paparazzi su ih uhvatili na balkonu njihovog apartmana.

Shia je sjedio za stolom i tipkao na laptopu, a potom je supruzi pomogao zavezati gornji dio kupaćeg kostima. Ona prije toga nije imala problema prošetati gola po balkonu, a u naručju je držala i njihovu petomjesečnu bebu Isabel.

Foto: Profimedia

Mia i osam godina stariji Shia upoznali su se 2012. godine na snimanju kontroverznog filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili snimajući scene seksa i započeli vezu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...