POTVRĐENO ZA "SB": Dvije saobraćajne nesreće u Sarajevu, jedna na autoputu A-1

Vozačima se zbog toga savjetuju strpljenje i oprez, naročito zbog toga što su putni pravci klizavi usljed kišnih padavina.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2022  16. Sep. 2022

  • 0

Zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila, a koja se dogodila na dionici autoputa A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever, saobraćaj je potpuno obustavljen, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Do saobraćajne nesreće je došlo jutros u 8:10 sati nakon sudara dva automobila na autocesti A1, u pravcu prema Podlugovima, i tom prilikom je na automobilima nastupila materijalna šteta, a jedna osoba je zadobila lakše tjelesne povrede, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Policijski službenici su i dalje na mjestu u kojem je došlo do saobraćajne nesreće i obavljaju uviđaj, a zbog nesreće su formirane kilometarske kolone.

Vozačima se zbog toga savjetuju strpljenje i oprez, naročito zbog toga što su putni pravci klizavi usljed kišnih padavina.

Vozače koji namjeravaju putovati ovom dionicom iz BIHAMK-a savjetuju da koriste stari put.

U Operativnom centru MUP-a KS potvrdili su za "SB" da se u Sarajevu danas dogodilo više saobraćajnih nezgoda, a jedna od njih se dogodila ispred Predsjedništva BiH u Ulici Maršala Tita gdje su se sudarila tri vozila oko 7:40 sati. Tom prilikom, jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć, a na automobilma je nastupila materijalna šteta.

Zbog ovog udesa tramvajski saobraćaj je bio obustavljen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...