HAOS U TURSKOJ: Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine izgubio živce i dobio crveni karton, pogledajte ko je za sve kriv…

Prvi golman Zmajeva dobio je žuti karton u 86. minuti, a samo tri minute kasnije i drugi, nakon incidenta na terenu.

  • Sport

  • 17. Sep. 2022  

  • 0

U utakmici sedmog kola turske Superlige Galatasaray je pobijedio Konyaspor rezultatom 2:1, pa su tri boda ostala u Istanbulu, a utakmicu je obilježio incident u kojem je glavnu ulogu imao bh. reprezentativac Ibrahim Šehić.

Prvi golman Zmajeva dobio je žuti karton u 86. minuti, a samo tri minute kasnije i drugi nakon incidenta na terenu.

Šehić je dobio udarac prilokom jedne intervencije i nakon provokacija zaradio crveni karton. U sve je bio umiješan i Mauro Icardi, nova zvijezda Galatasaraya.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...