DŽANAN MUSA PRIZNAO SVE: "Kad mi je rekao gdje me šalje, razbio sam telefon…“

Napravio je veliku karijernu zaobilaznicu Musa, vjerovao je agentu Mišku Ražnatoviću, iako je poslije Brooklina i Efesa morao da ide u novajliju španske lige. 

  • Sport

  • 18. Sep. 2022  

  • 1

Očekuje se da bh. reprezenttaivac Džanan Musa bude jedan od nosilaca igre Reala iz Madrida, iako je došao iz malog kluba Breogana. Napravio je veliku karijernu zaobilaznicu Musa, vjerovao je agentu Mišku Ražnatoviću, iako je poslije Brooklina i Efesa morao da ide u novajliju španske lige. 

- Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barcelona, Baskonija... Ja sam sa Efesom završio u julu i vijest me je šokirala i cijeli odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub odgovarajući, hoće li biti opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže - imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Euroligu, a on mi govori - ideš u Lugo. Rekao mi je da je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne vjerujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gdje je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid - prisjetio se Džanan Musa događaja od prošlog ljeta u "Podkast Inkubatoru".

- Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i vidio sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se - ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudou, to mi je bilo primamljivije, ali poslije toga me je zvao čovjek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo.

Ranije je o ovom transferu govorio i sam Ražnatović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...