DENIS ZVIZDIĆ PORUČIO SUSJEDIMA: „Neće biti 'srpskog sveta' u BiH, a ni trećeg entiteta ili nove Herceg-Bosne..."

Također, poručio je da nude apsolutnu, institucionalnu, zaštitu teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH.

  • Politika

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 6

Denis Zvizdić, nosilac liste za Parlament BiH u svom je obraćanju na stranačkom skupu u sarajevskoj općini Novi Grad kazao je da Narod i Pravda nudi jasne i konkretne mjere, njih ukupno 250, te da vjeruje da se sa drugim koalicionim partnerima može napraviti jasan program rada gdje bi se tačno znalo šta se radi u prvoj, šta u drugoj, trećoj i četvrtoj godini mandata. Također, poručio je da nude apsolutnu, institucionalnu, zaštitu teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH.

„Vrlo jasno ćemo kazati našim susjedima, ovom istočnom da neće biti 'srpskog sveta' u BiH, a ovom zapadnom da neće biti trećeg entiteta ili nove Herceg-Bosne“, kazao je Zvizdić.

Kemal Ademović, prvi zamjenik Naroda i Pravde, kazao je da je misija ove stranke popravljanje stanja u društvu.

„Čuli ste šta su uradili naši ministri, ti mladi ljudi, u proteklom periodu. Oni zaslužuju povjerenje i oni zaslužuju da naredne četiri godine rade u interesu građana KS. Povjerenje smo dali mladima, polažemo nadu u njih, i to nije samo mrtvo slovo na papiru. Pokrenuli smo Politički akademiju, zastupljeni su na listama, na bilbordima, jasno ih pripremamo da im u amanet ostavimo vođenje procesa“, kazao je Ademović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...