ODLAZAK VOLJENE KRALJICE: Emotivni Charles potpuno se slomio na majčinoj sahrani (FOTO)

Najtužnije trenutke snimile su i kamere.

  • Evropa

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 0

Kamere su u povorci uhvatile uplakanog Charlesa III. Nije mogao sakriti svoje emocije. Svi su pratili poteze članova kraljevske porodice. Mnogi su primijetili i dolazak Meghan Markle, koja se pojavila s posebnim nakitom.

Kralj Charles III. (73) nije mogao suspregnuti emocije na državnom ispraćaju svoje majke, kraljice Elizabete II.

Najtužnije trenutke snimile su i kamere.

Potpuno ga je slomila majčina smrt i njen posljednji ispraćaj, piše 24sata.hr.

Članove porodice, uključujući Charlesa, kraljicu suprugu, Camillu (75), princa i princezu od Walesa Williama i Kate te njihovu djecu, princa Georgea (9) i princezu Charlotte (7), te princa Harryja (38) i Meghan Markle (41) pratio je cijeli svijet. Svi su gledali njihove poteze.

Tako su mnogi primjetili da je Meghan na sahranu stigla u crnini s dodatkom naušnica koje joj je poklonila voljena kraljica Elizabeta II.

Na ispraćaju u Westminsterskoj opatiji pojavili su se i brojni svjetski čelnici, predsjednici, premijeri... 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...