KAMEN GORI, VAL SE PJENI: Sin Davida Bachkama i njegova supruga objavili intimnu fotografiju iz kreveta i zaprepastili fanove…

Bliski izvor je za britanske medije rekao gdje su krenule nevolje u raju.

  • Show

  • 20. Sep. 2022  

  • 0

Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz podijelili su intimnu fotografiju iz kreveta na kojoj poziraju zagrljeni.

Okrenuti jedno prema drugome, izmjenjivali su nježnosti, a čini se da se uopće ne obaziru na loše odnose koje imaju s Brooklynovom porodicom.

Naime, prošlog mjeseca krenula su šuškanja kako Brookyln svoje roditelje nije vidio od vjenčanja s Nicolom te da su u nimalo dobrim odnosima.

Bliski izvor je za britanske medije rekao gdje su krenule nevolje u raju. Na sam dan vjenčanja, Nicola je, navodno, trčeći u suzama izašla sa svog vjenčanja jer je njena svekrva ukrala svu pažnju.

Svađa je izbila zbog pjesme za prvi ples koju je trebao otpjevati Marc Anthony, a radilo se o singlu ''You Sang To Me''. Pjesma je navodno zamijenjena u zadnji čas, a pjevač je kasnije održao i govor u kojem je više govorio o Victoriji nego o mladencima što je Nicoli iznimno zasmetalo.

''Odjurila je usred svog vjenčanja sa sestrom Brittany i svojom mamom, jako je plakala', rekao je izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...