MARKO VIDOJKOVIĆ O DODIKOVOM PUTU U RUSIJU: Sa Ronhilom u Moskvi

Idućeg dana došlo je do novog istorijskog sastanka dvojice lidera. Gosn Putin primio je gosn Ronhila uz riječi; „Mile, da tebe nema, niko mi nikada ne bi dolazio. Klekni.“

  • Mini market

  • 21. Sep. 2022  21. Sep. 2022

  • 0

Piše: MARKO VIDOJKOVIĆ

Naš reporter ekskluzivno donosi detalje sa putovanja Mileta Ronhila u Moskvu, u okviru njegove svetske turneje „Mile blamira Srbe gde god stigne“.

Gosn Ronhil je poželeo da u Rusiju ode alternativnim načinom, jer su mu dosadni uobičajeni komercijalni letovi, pa su mu to domaćini i obezbedili. Taman je spakovao trideset boksova cigareta u kofer, kad mu je neko zakucao na vrata.

Mile je otvorio, a četiri naoružana maskirana lica u crnom stavila su mu džak na glavu, izvukla ga napolje, ubacila ga u gepek golfa četvorke turbo-dizel, koji je odjurio u nepoznatom pravcu. Vaš reporter nije znao šta se dalje dešavalo sa gosn Ronhilom, pošto je u Moskvu otišao na uobičajen način.

Mile se pojavio tek dva dana kasnije, po sletanju teretnog aviona iz Pekinga u Moskvu. Kako se zatekao na tom letu, šta mu se sve dešavalo, ostaće tajna, jer je reporteru Danasa na ova pitanja odgovorio sa: „More, nosi se u tri lepe majčine!“

Bilo je problema i na ruskoj carini, zbog trideset boksova cigareta, a problemi su bili utoliko veći jer Mile ne vlada dobro ni srpskim, a kamoli ruskim jezikom, te mu je trebalo dosta vremena da objasni da su cigarete poklon Republike Srpske caru sveta, gosn Putinu.

Cigarete su ipak zaplenjene, a gosn Ronhil je u aerodromskom pritvoru proveo svega sedam sati. Pre nego što je uspeo da im saopšti da je odustao od alternativnog načina putovanja, četiri naoružana maskirana lica u crnom sačekala su ga ispred aerodromske zgrade, stavila mu džak na glavu i ubacila u gepek volge iz 1981.

Reporter Danasa odvezao se taksijem do hotela, gde je u holu zatekao gosn Ronhila i odahnuo, zaključivši da se nije dotle vozio preko Kine, Donbasa i Severne Koreje.

Onda je vaš reporter otišao na spavanje, što mu nije pošlo za rukom, jer je iz sobe u kojoj je boravio gosn Ronhil dopirao splet krajiških pesama, koje je Mile uvežbavao u želji da ih sutradan otpeva caru sveta, gosn Putinu.

Idućeg dana došlo je do novog istorijskog sastanka dvojice lidera. Gosn Putin primio je gosn Ronhila uz reči; „Mile, da tebe nema, niko mi nikada ne bi dolazio. Klekni.“ Gosn Ronhil se malo štrecnuo kada je kleknuo, a gosn Putin isukao veliki mač, međutim, car sveta mu se nasmejao: „Smiri se, čoveče, pa ti si trenutno moj najbolji drug.“

Usledilo je svečano proglašenje gosn Ronhila za ruskog viteza prve kategorije, dodeljen mu je i čin general pukovnika Crvene armije, a Republici Srpskoj status supersile. Mile je potom hteo da zapeva, ali gosn Putin nije bio raspoložen. „Više bih voleo da vidim kako se snalaziš pod vodom, tovariš general“, rekao je car sveta.

Pre nego što je uspeo da kaže „O, ne“, gosn Ronhil ubačen je u veliku komoru, da diše pod vodom. Posle tri i po sata izvadili su ga odatle i uputili u Lugansk, s obzirom na to da je caru sveta na frontu ponestalo generala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...