IVICA PULJIĆ, IZ NEW YORKA: "Nevjerojatan bezobrazluk predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za govornicom Opće skupštine Ujedinjenih naroda, SRAM VAS BILO!"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija na 77. zasjedanju.

  • Vijesti

  • 22. Sep. 2022  22. Sep. 2022

  • 22

Čuveni bh. novinar, dugogodišnji reporter Al Jazeere iz SAD-a Ivica Puljić komentirao je na društvenim mrežama obraćanje srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda.

-Nevjerojatan bezobrazluk predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za govornicom Opće skupštine Ujedinjenih naroda. "Srbija nije napala nijednu suverenu državu" - slaga Vučić isto kao du se pred njim djeca prvog razreda osnovne škole, a ne svjetski lideri od kojih mu nijedan nije povjerovao.

Onda nastavi lagati:"Srbija nije stavila ni stopu na tuđi teritorij niti je dovela u opasnost teritorijalni integritet bilo koje suverene države. U Srbiji je bilo ko mogao intervenirati ili izvršiti agresiju protiv nas kao što se dogodilo 1998.godine."

Možda se intervencija dogodila zato što su razni vučići ubijali od Slovenije do Kosova. Možda zato što su ti vučići razarali Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Mostar, Prijedor, Srebrenicu, kosovska sela i gradove. Možda je zbog toga NATO intervenirao? Možda. Sram vas bilo, poručio je Puljić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...